Hvem er Anne Hathaway? - Se alt om Anne Hathaway her

Hvem er Anne Hathaway? – Se alt om Anne Hathaway her

Anne Hathaway er en amerikansk skuespillerinde og sangerinde. Hun er blevet nomineret til adskillige Oscar-priser, Golden Globe-priser og Screen Actors Guild Awards, hvor hun har vundet en Oscar-pris og tre Golden Globe-priser.

I 2012 blev Hathaway valgt som FN's Børnefond (UNICEF) Goodwill-ambassadør. Hendes første højprofilerede rolle var i Disney-familiefilmen The Princess Diaries 2: Royal Engagement (2004).

Hathaways gennembrudsrolle kom i 2008 med komediefilmen The Devil Wears Prada. Hun havde derefter roller i Christopher Nolans science fiction-thriller Inception (2010), som gav hende en nominering til BAFTA-prisen for bedste skuespillerinde; Alice i Eventyrland (2010); og Les Misérables (2012).

Hun har siden medvirket i film som Interstellar (2014), The Internship (2013), Alice Through the Looking Glass (2016) og Ocean's 8

Hvor gammel er Anne Hathaway?

Anne Hathaway blev født den 12. november 1982 i Brooklyn, New York.

Anne Hathaway er en amerikansk skuespillerinde, der har medvirket i en række film og teaterproduktioner. Hun optrådte første gang på skærmen som datter af Rose DeWitt Bukater i Disney-filmen "Titanic" (1997). Hendes gennembrudsrolle kom med hendes optræden som Mia Thermopolis i "The Princess Diaries" (2001).

I 2008 spillede Hathaway hovedrollen som Catwoman i Christopher Nolans "The Dark Knight". Hun vandt en Oscar for bedste kvindelige birolle for sin præstation. I 2010 medvirkede hun som Fantine i Tom Hoopers filmatisering af musicalen "Les Misérables". Hun vandt også en Golden Globe Award for bedste kvindelige birolle – film og en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle for denne rolle.

Hvor blev Anne Hathaway født?

Anne Hathaway blev født i Brooklyn, New York.

Anne Hathaway blev født i Brooklyn, New York.

Hvad er nogle af hendes kommende film?

Anne Hathaway er en af de mest eftertragtede skuespillerinder i Hollywood. Hun har en nettoværdi på 40 millioner dollars og er en af de bedst betalte skuespillerinder i Hollywood.

Anne Hathaways kommende film inkluderer "The Hustle" med Rebel Wilson, "The Catcher Was a Spy" med Paul Rudd og "The Devil Wears Prada" efterfølgeren kaldet "The Devil We Know".

Anne Hathaway har vundet en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle for sin rolle i Les Miserables. Hun er også blevet nomineret til bedste kvindelige birolle for sin rolle i Rachel Getting Married.

Hvad er Anne Hathaways højde?

Anne Hathaway er en amerikansk skuespillerinde, som har en højde på 1,7 m (5' 7"). Hun er bedst kendt for sin rolle som Catwoman i "The Dark Knight Rises" og Fantine i "Les Misérables".

Anne Hathaway, der blev født den 12. november 1982 i Brooklyn, New York, er en amerikansk skuespillerinde med en højde på 1,7 m (5' 7"). Hun er bedst kendt for sine roller som Catwoman i The Dark Knight Rises og Fantine i Les Misérables.

Hvad er Anne Hathaways nationalitet?

Anne Hathaway er en amerikansk skuespillerinde, der har vundet Academy Awards, Golden Globe Awards og Screen Actors Guild Awards.

Hun blev født den 12. november 1982 i Brooklyn, New York. Hendes far var professor ved Princeton University, og hendes mor er tidligere skuespillerinde. Hun har to ældre søskende.

Hathaway gik på Millbrook School i New York og Interlochen Arts Camp i Michigan. Hun studerede drama på Tisch School of the Arts ved New York University fra 2001 til 2003, før hun droppede ud for at forfølge en skuespillerkarriere på fuld tid.

Hvor mange film har Anne Hathaway lavet?

Anne Hathaway er en skuespillerinde, der har medvirket i 44 film.

Hun blev nomineret til en Oscar for bedste kvindelige birolle for sin rolle i Les Misérables og vandt Oscar for bedste kvindelige birolle for Rachel Getting Married.

Hvad er hendes mest berømte roller?

Anne Hathaway er en amerikansk skuespillerinde, der har medvirket i mange populære film. Hun er bedst kendt for sin rolle som Catwoman i Christopher Nolans "The Dark Knight"-trilogi.

Hun blev nomineret til en Oscar for bedste kvindelige birolle i 2012 for sin skildring af Fantine i Tom Hoopers "Les Misérables".

Anne Hathaway har vundet Oscar-, BAFTA-, Golden Globe- og Screen Actors Guild-priserne.