Hvem er Harrison Ford? - Se alt om Harrison Ford her

Hvem er Harrison Ford? – Se alt om Harrison Ford her

Harrison Ford er en amerikansk filmskuespiller og producer. Han opnåede verdensomspændende berømmelse for sine præstationer som Han Solo i den originale "Star Wars"-trilogi og titelkarakteren til "Indiana Jones"-filmene.

Ford er også kendt for sine roller som Rick Deckard i "Blade Runner", John Book i "Witness", Dr. Richard Kimble i "The Fugitive", Jack Ryan i "" og James Marshall i "Air Force One".

Harrison Ford blev født den 13. juli 1942 på Chicagos svenske Covenant Hospital. Hans mor, Dorothy, var hjemmegående, og hans far, Christopher Ford (født John William Ford), var en reklamechef og en tidligere skuespiller, der optrådte på Broadway.

Hvem er Harrison Fords kone?

Harrison Ford er en amerikansk skuespiller, der har været i branchen siden 1970'erne. Han er bedst kendt for sine roller som Han Solo i Star Wars og Indiana Jones i Indiana Jones-serien.

Fords kone er Calista Flockhart, en amerikansk skuespillerinde, der har været aktiv siden hun var barn. Hun har medvirket i shows som Brothers & Sisters, Ally McBeal og Superman Returns.

Er Harrison Ford en god skuespiller?

Harrison Ford er en af de mest berømte skuespillere gennem tiderne. Han har medvirket i mange ikoniske film som Star Wars og Indiana Jones.

Nogle mennesker siger, at Harrison Ford er en fantastisk skuespiller, fordi han kan spille mange forskellige roller. Andre siger, at han ikke er en god skuespiller, fordi han ikke har nogen rækkevidde.

Hvad er Harrison Fords skostørrelse?

Harrison Ford er en amerikansk skuespiller og producer. Han opnåede verdensomspændende berømmelse for sine hovedroller som Han Solo i "Star Wars"-filmserien og som titelkarakteren i "Indiana Jones"-filmserien.

Han blev født den 13. juli 1942 i Chicago.

Harrison Fords skostørrelse kendes ikke.

Hvor er Harrison Ford fra?

Harrison Ford er en amerikansk skuespiller og filmproducent. Han blev født i Chicago, Illinois.

Ford begyndte sin karriere i Hollywood i 1950'erne som tømrer og vendte sig senere til skuespil. Han spillede en række roller i både tv og film gennem 1980'erne. Hans gennembrud kom med hovedrollen som Han Solo i den originale "Star Wars"-trilogi, en af de mest indtjenende serier nogensinde.

Harrison Ford har vundet fire Oscar-priser for sine roller som John Book (i Witness), Dr. Richard Kimble (i The Fugitive), Rick Deckard (i Blade Runner) og Indiana Jones (i Raiders of the Lost Ark).

Hvad er Harrison Fords nettoværdi?

Harrison Ford er en amerikansk skuespiller og producer. Han er bedst kendt for sine præstationer som Han Solo i den originale "Star Wars"-trilogi og titelkarakteren i "Indiana Jones"-serien.

Harrison Ford blev født den 13. juli 1942 i Chicago, Illinois. Hans karriere som skuespiller har strakt sig over seks årtier og omfatter roller i adskillige Hollywood-blockbusters, herunder "Empire of the Sun", "The Fugitive", "Air Force One" og "Blade Runner".

Ford modtog en Golden Globe-pris for bedste skuespiller – filmdrama og en Screen Actors Guild Award for fremragende præstation af en mandlig skuespiller i en hovedrolle for sin rolle som Rick Deckard i Ridley Scotts neo-noir science fiction-film "Blade Runner".

Hvad er Harrison Fords højde?

Harrison Ford er en berømt skuespiller, producer og forfatter.

Harrison Ford er en amerikansk skuespiller bedst kendt for sine roller som Han Solo i den originale Star Wars-trilogi og titelkarakteren af Indiana Jones. Han er blevet nomineret til fire Oscar-priser. Med en højde på 6'1" (1,85 m) er han en af Hollywoods højeste skuespillere.

Hvilke film har Harrison Ford været med i?

Harrison Ford er en amerikansk skuespiller, der har været med i utallige film, men hvad er de mest bemærkelsesværdige?

Empire of the Sun (1987)

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

Air Force One (1997)

The Fugitive (1993)

Star Wars: Episode IV – A New Hope (1977)

Blade Runner (1982)

Vidne (1985)