Hvem er Jennifer Lopez? - Se alt om Jennifer Lopez her

Hvem er Jennifer Lopez? – Se alt om Jennifer Lopez her

Jennifer Lopez er en amerikansk sangerinde, skuespillerinde, danser og producer. Hun startede sin karriere som danser i tv-showet "In Living Color" og blev derefter medlem af popgruppen "Selena Quintanilla y Los Dinos", inden hun begyndte sin solokarriere i 1991.

Hun har medvirket i flere film, herunder "Selena", "Ude af syne", "Skal vi danse?" og "The Boy Next Door." Lopez er også kendt for sin modesans og blev udnævnt til en af verdens mest indflydelsesrige mennesker af Time Magazine i 2007.

Er Jennifer Lopez gift eller single?

Jennifer Lopez er en af de mest populære og succesrige sangere i verden. Hun har været gift to gange, men er hun stadig gift med Marc Anthony?

Jennifer Lopez har været gift to gange, men er hun stadig gift med Marc Anthony?

Nej, Jennifer Lopez og Marc Anthony er skilt. De blev skilt den 18. juli 2011.

Hvad er Jennifer Lopez' højde?

Jennifer Lopez er en amerikansk sangerinde og skuespillerinde. Hun har en højde på 5 fod 4 tommer.

Jennifer Lopez blev født den 24. juli 1969 i Bronx, New York City. Hendes far var svejser, og hendes mor var sysmed. Hun har to søskende, og hun er den yngste af de tre børn. Hun gik til audition for Nøddeknækkeren i 1990 og fik rollen som Clara, men hun måtte trække sig fra produktionen, fordi hun var blevet optaget på college. I 1995 spillede hun hovedrollen i Selena som Selena Quintanilla-Perez, som også vandt hendes kritikerros blandt Latino-publikum og mainstream-publikum.

I 1999 spillede Jennifer Lopez hovedrollen i The Wedding Planner sammen med Matthew McConaughey, som blev en af hendes mest ikoniske film til dato. I 2002 spillede Jennifer Lopez hovedrollen i Maid in Manhattan med Ralph Fiennes, som vandt hende en Golden Globe Award for bedste kvindelige hovedrolle – filmkomedie eller musikalsk pris det år.

Hvor gammel er Jennifer Lopez?

Jennifer Lopez er en af de mest berømte og succesrige sangere nogensinde. Hun har solgt mere end 170 millioner plader verden over. Hun blev født i Bronx, New York den 24. juli 1969.

Er denne sanger gift eller single?

Jennifer Lopez er sangerinde, skuespillerinde og producer. Hun har været gift to gange og er ikke gift i øjeblikket.

Jennifer Lopez er sangerinde, skuespillerinde og producer. Hun har været gift to gange og er ikke gift i øjeblikket.

Hun var i et forhold med Ben Affleck fra 2002 til 2004. Parret mødtes, mens de indspillede filmen Gigli i 2003. De var forlovet, men blev aldrig gift, fordi de slog op før deres bryllupsdag i 2004. Jennifer Lopez begyndte at date skuespilleren Mark Anthony i 2008, efter at de mødtes til hendes søsters fødselsdagsfest det år. De blev forlovet den 18. maj 2011, men brød senere op i 2014 efter 6 års samvær på grund af uforsonlige forskelle. Den 4. juli 2014 begyndte hun at date Casper Smart, som hun havde været venner med i 10 år, før de begyndte at date hinanden officielt som henholdsvis kæreste og kæreste den 4. juli 2014, da han var 23 år gammel, og hun var 42 år gammel. tidspunkt hvor

Hvad er Jennifer Lopez' nationalitet?

Jennifer Lopez er en amerikansk sangerinde, skuespillerinde og producer.

Hun blev født den 24. juli 1969 i Bronx, New York City.

Hvilken farve har Jennifer Lopez øjne?

Jennifer Lopez er en amerikansk skuespillerinde, sangerinde, modedesigner og producer. Hun har vundet seks Grammy-priser og fire Emmy-priser.

Jennifer Lopez er af Puerto Ricansk afstamning med grønne øjne.

Hvad er hendes film?

Denne film er et biografisk drama, der følger Jennifer Lopez' liv og hendes opståen til berømmelse som sangerinde og skuespillerinde.

Denne film er et biografisk drama, der følger Jennifer Lopez' liv og hendes opståen til berømmelse som sangerinde og skuespillerinde. Filmen begynder med udgivelsen af singlen "If You Had My Love" i 1999, frem til udgivelsen af albummet "J.Lo" i 2001, og følger derefter hendes personlige kampe, efter hun afsluttede sit forhold til Ben Affleck. Den fortæller også om, hvordan hun blev en af de mest indflydelsesrige kunstnere i Latinamerika, før hun endte som en af de mest magtfulde skikkelser inden for amerikansk underholdning.

Hvad er hendes singler?

Jennifer Lopez har udgivet en ny musikvideo til sin sang "I Luh Ya Papi". Sangen handler om en kvinde, der lige har slået op med sin kæreste og forsøger at få ham tilbage. Videoen viser J.Lo samt nogle af hendes mandlige dansere.

Hvad er hendes albums?

Jennifer Lopez, født 24. juli 1969, er en amerikansk sangerinde og skuespillerinde. Hendes albums inkluderer On the 6, J.Lo, This Is Me…Then, Rebirth og AKA

– Jennifer Lopez er en amerikansk sangerinde og skuespillerinde, der blev født den 24. juli 1969 i Bronx New York City

– Hun har udgivet en række albums, herunder On the 6 (1999), J.Lo (2001), This Is Me…Then (2002), Rebirth (2005) og AKA (2014)